Festlokaler med logi i Halmstad 2024

   Visa 2 resultat  

Festlokaler med logi och övernattningsmöjligheter


Festlokaler med logi i Halmstad. Festlokaler och festvåningar med övernattning för både företag och privata evenemang. Ibland är det långväga gäster som behöver logi, ibland är det skönt med övernattning även om du inte är så långt hemifrån. Du hittar festlokaler och festvånginar med logi och möjlighet att sova över i olika prisklasser och inriktningar från restauranger och företag som hyr ut festlokaler i Halmstad. Besök deras hemsidor för att se olika festlokalserbjudande med logi i Halmstad.
Du hittar festlokaler och festvånginar med logi och möjlighet att sova över i olika prisklasser och inriktningar från restauranger och företag som hyr ut festlokaler i Halmstad. Besök deras hemsidor för att se olika festlokalserbjudande med logi i Halmstad.

Nya fest- och eventlokaler i Halmstad

Boka ert kommande event hos oss på Profilhotels Halmstad Plaza! Vi har sprillans nya eventytor där vår största lokal erbjuder plats för upp till 300 personer.
ProfilHotels Halmstad Plaza
Anna Lindhs Plats 1  HALMSTAD
Tel: 035-240 1000

i närområdet

Bröllop och fest på landet

Lantligt men nära till det mesta mitt i Halland har gjort oss till en populär plats att fira bröllopsfesten på.
Gits Gård
Stafsinge 615  FALKENBERG
Tel: 0346-49575

Mera Med logi!


Adressregister

ProfilHotels Halmstad Plaza

Anna Lindhs Plats 1
302 66 HALMSTAD

Tel: 035-240 1000
Läs mer >>


En god natts sömn efter en underbar festkväll kan vara välbehövligt. Det ger dessutom kraft till nästa dags utmaningar. Annordnar du en fest där en del av gästerna har en bit att åka så kan det vara ett mycket bra alternativ att hitta en festlokal med logi i Halmstad. Det uppskattas av gäster och underlättar så att man inte behöver tänka på bilen eller vem som ska köra. Lycka till med er festplanering och vi hoppas ni hittar en bra festlokal med övernattningsmöjligheter.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel