Festlokaler på Hotel Riverton AB

   Visa 64 resultat  

Festlokaler på Hotel Riverton AB - GÖTEBORG

 


Storlek på sällskap: 0-400 pers.
 

EVENT & FESTLIGHETER


Livet är fullt av betydelsefulla händelser värda att fira. Dela med dig av dina drömmar med oss och låt oss vara med att förverkliga dem.

Kanske letar du efter en modern och elegant bankettsal för din bröllopsfest eller företagsevenemang? En galamiddag, ett jubileumsfirande, en cocktailmottagning, baby-shower eller ett födelsedagsfirande? Vårt erfarna team hjälper dig att planera och skräddarsy ditt evenemang efter dina önskemål och vision. En av våra dedikerade teammedlemmar kommer att vara din personliga kontaktperson, tillgänglig för dig under hela utvecklingen från offert till utförande för att säkerställa trygghet och högsta kvalité av vår service.

Med mångsidiga lokaler och de bästa tekniska bekvämligheterna i huset slutar möjligheterna med din fantasi. Den kulinariska upplevelsen är en viktig aspekt av alla evenemang, låt vårt duktiga team av kockar bidra till att skapa en oförglömlig upplevelse.

Med lokaler för upp till 400 personer kan vi ordna allt från ett intimt event till en storskalig fest. Låt oss hjälpa dig med att skapa ett oförglömligt evenemang.

PRIVATA MIDDAGAR OCH FESTER
Vårt erfarna och uppmärksamma team kommer att se till att alla detaljer tas om hand om, så luta dig tillbaka och koppla av, du är i utmärkta händer. Restaurant ONE, som kan abonneras, är en av Göteborgs mest inbjudande atmosfärer och har en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen.

Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt mot älven, en ljuvlig plats att avnjuta din middag eller fest. Med en privat bar, Dandy Bar, i lokalen och möjligheten att öppna upp väggen till Kongressen, som ligger i samband med Restaurant ONE, kan hela första våningen omvandlas till en privat festvåning för 400 personer.

Den kulinariska upplevelsen är en viktig aspekt av alla evenemang. Vårt begåvade team av kockar kommer att sätta säsongsmenyer för större grupper med stor omsorg. Vinparningar som rekommenderas av vår sommelier kommer att finnas tillgängliga att lägga till, till din valda meny. Låt en av våra strålande bartendrar se till att festen fortsätter med spännande drinkar från Dandy Bar medan ett band eller DJ av ditt val spelar på 22 kvm-scenen.

För företagsevenemang förstår vi att du kan behöva kombinera affärer med nöje. Vår Restaurant ONE och eventlokaler är alla utrustade med den högsta standarden på teknik, med ett fantastiskt ljudsystem och projektorskärmar samt justerbara belysningssystem, säkerställer vi att du enkelt och smidigt kan hålla din presentation eller tal under middagen eller evenemanget.

Letar du efter ett mer intimt utrymme för ett mindre event, företags kick-off eller lyxigt cocktailparty? Låt oss välkomna dig till vår eleganta bottenvåningslokal med plats för upp till 70 gäster. Med dubbla dörrar som öppnas till den privata terrassen, så är detta en perfekt plats för din nästa vår- eller sommarevenemang.

BRÖLLOP
Den moderna och exklusiva miljön på Hotel Riverton erbjuder en underbar omgivning för allt kring din stora dag, från förlovningsfesten, repetitionsmiddag till mottagningen och självfallet bröllopsnatten.

Håll ditt event i en elegant lokal med utsikt över hamnen och med ett team av erfarna medarbetare som förstår vikten av detaljerna för att säkerställa att din dag blir perfekt. Vårt duktiga kulinariska team kommer att skapa inspirerande menyer, vår sommelier hjälper dig att hitta de perfekta vinerna och bubblorna, våra bartendrar skapar personliga cocktails för er och våra tekniker på plats säkerställer att dina tal går smidigt och enkelt. Vi ser varmt fram emot att få vara med att göra din speciella dag extra minnesvärd.

EN ROMANTISK KVÄLL
Letar du efter den där perfekta platsen för att fria till den du älskar? Eller för att fira en betydelsefull dag ihop? Låt oss hjälpa till att göra den extra speciell med hjälp av vår fantastiska och kunniga personal och en oslagbar panoramautsikt över Göteborgs hamninlopp från View Skybar & Restaurant. Med ett strålande köksteam , ett elegant urval av vintage och icke-vinatge viner samt champagner och våra prisbelönta bartenders, är vi säkra på att View Skybar & Restaurant kommer vara den perfekta romantiska platsen för er.

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Hotel Riverton AB

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Hotel Riverton AB. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson (vid företag ange gärna din titel/befattning efter namn):
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

Hotel Riverton AB

Stora Badhusgatan 26
411 21  GÖTEBORG

Telefon:031-750 10 00
Hotel Riverton AB på Facebook
Till Hemsida

Festlokaler på Hotel Riverton AB - GÖTEBORG


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel