Festlokaler på Kajplats 9

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 14 resultat  

Festlokaler på Kajplats 9 - VÄSTERÅS


FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Om du går en trappa upp när du besöker oss, kommer du till den vackra festvåningen. Det är en plats för stora möjligheter i ett vackert gammalt hus som tidigare var tullverksamhet.
I festvåningen hittar du en matsalsdel med tillhörande bardel. Plats för 72 sittande personer, 90 vid mingel.

Under åren har vi varit värd för olika sorters arrangemang och fester: middagar, bröllop, konferenser, möhippa/svensexa, företagsevenemang. Är ni ett sällskap som vill ha avskildhet eller en grupp som vill ha något enklare att äta och dricka, är festvåningen ett ypperligt val av plats!

Festkväll från 385 kr
Middag, dans – eller både och? Det är lika enkelt som bekvämt att hålla festen under vårt tak: välj en meny som passar er och vad ni vill dricka. Vi hjälper er att ordna en DJ och det bästa av allt som många tycker: Det är VI som städar upp efteråt. Har du särskilda önskemål, hör av dig så kan vi prata om det. Festvåningen kan vara öppen till kl 01:00 och rymmer upp till 72 sittande, glada gäster.

Bröllopsyra från 355 kr
Säg ja! Och efter vigseln är det dags att skapa fler ljusa minnen för livet. Många bröllopsfester har passerat med skratt och glädjetårar i vår festvåning. Den ljusa matsalsdelen har fönster som blickar ut över Mälaren och det glittrande vattnet. I rummet intill finns en bardel. Både vackert och värdigt två nygifta makar. Vi lyssnar på dig och dina önskemål. Om du vill hjälper vi dig med tips och råd på bra DJ:s, vackra blomsterarrangemang, vilka som gör dem och ännu mer. Festvåningen kan hållas öppen till kl 01 och rymmer upp till 72 sittande bröllopsgäster!

Bild, ljud och musik
Väl på plats i festvåningen har du tillgång till teknik och musik. Wifi, storbildsskärmar, mikrofon och musikutrustning som går att koppla till Spotify via vår plattform eller egen teknisk utrustning. Du behöver inte vara orolig för att glömma adaptern hemma: vi har självklart ett standardsortiment att låna ut.

INGÅR ALLTID
Lokalhyra.
Serveringspersonal.
Städning.
Dukning med linneduk och linneservett.
Meny
För att uppnå bästa möjliga service & kvalitet på er beställning gäller en meny för hela sällskapet. Undantag är allergier & specialkost.


Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Kajplats 9

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Kajplats 9. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson (vid företag ange gärna din titel/befattning efter namn):
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.




 

Kajplats 9

Sjötullsgatan 2
722 10  VÄSTERÅS

Telefon:021 - 13 62 22
Till Hemsida

Festlokaler på Kajplats 9 - VÄSTERÅS






Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel