Festvåningar hos SverigesFestlokaler.se 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Festvåning Eskilstuna - Hitta rätt festvåning i Eskilstuna

Söker ni efter en festvåning i Eskilstuna? Ska ni arrangera en privatfest, ett företagsevenemang eller en studentskiva och vill abonnera en festvåning i Eskilstuna? Vi på SverigesFestlokaler.se har samlat alla festlokaler, festvåningar och bygdegårdar så att ni å ett enkelt sätt ska få en uppfattning över vilka festvåningar i Eskilstuna som passar er fest.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter och hitta den festlokal eller festvåning som gör er fest till en lyckad och ihågkommer företeelse.

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

Miljön är lika inspirerande för det lilla bröllopet som för det stora. Här finns festlokaler med gott om plats för vals, tango och discodans.
Elite Stadshotellet Eskilstuna
Hamngatan 11  ESKILSTUNA
Tel: 016-540 23 00

Festvåning i närområdet

Alla inom Festvåning

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Hamngatan 11
632 20 ESKILSTUNA

Tel: 016-540 23 00
Läs mer >>


Att abonnera en festvåning i Eskilstuna är ett sätt att göra festen eller eventet ännu festligare. En hel festvåning i Eskilstuna för endast Er och Era gäster ger en känsla av lyx och V.I.P. vilket uppskattas av alla - att få känna sig special behandlad är något som vi alla mår bra av. Funderar ni därför på att hyra en festvåning i Eskilstuna är det något som kan komma att göra ert evenemang oförglömligt. Det finns dock några frågeställningar som kan vara viktiga att checka av först, innan ni beslutar er för att boka en viss festvåning i Eskilstuna. Frågor som tillräckligt med utrymme, rimligt antal toaletter med tanke på antalet inbjudna m.m. Klicka här för fler tips på vad du bör tänka på när det är dags att boka festlokal i Eskilstuna.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel