Festvåningar hos SverigesFestlokaler.se 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festvåning Trosa - Hitta rätt festvåning i Trosa

Söker ni efter en festvåning i Trosa? Ska ni arrangera en privatfest, ett företagsevenemang eller en studentskiva och vill abonnera en festvåning i Trosa? Vi på SverigesFestlokaler.se har samlat alla festlokaler, festvåningar och bygdegårdar så att ni på ett enkelt sätt ska få en uppfattning över vilka festvåningar i Trosa som passar er fest.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter och hitta den festlokal eller festvåning som gör er fest till en lyckad och ihågkommer företeelse.

Bomans Hotell

Miljöerna på Bomans är många och fest och bröllop kan praktiskt taget utformas precis som ni vill. Välkomna med er förfrågan.
Bomans Hotell
Östra Hamnplan  TROSA
Tel: 0156-525 00

Festvåning i närområdet

Hela hotellet för ert bröllop eller fest

Blommenhof hotell hittar ni i en skogsdunge, endast 2km från Nyköpings centrum. Trots närheten till staden råder en lugn atmosfär och naturlig miljö. Till ert bröllop eller er fest har ni möjlighet att hyra hela hotellet exklusivt för ert arrangemang.
Blommenhof Hotell
Blommenhovsvägen 41  NYKÖPING
Tel: 0155-20 20 60

Alla inom Festvåning

Bomans Hotell

Östra Hamnplan
619 30 TROSA

Tel: 0156-525 00
Läs mer >>


Att abonnera en festvåning i Trosa är ett sätt att göra festen eller eventet ännu festligare. En hel festvåning i Trosa för endast Er och Era gäster ger en känsla av lyx och V.I.P. vilket uppskattas av alla - att få känna sig special behandlad är något som vi alla mår bra av. Funderar ni därför på att hyra en festvåning i Trosa är det något som kan komma att göra ert evenemang oförglömligt. Det finns dock några frågeställningar som kan vara viktiga att checka av först, innan ni beslutar er för att boka en viss festvåning i Trosa. Frågor som tillräckligt med utrymme, rimligt antal toaletter med tanke på antalet inbjudna m.m. Klicka här för fler tips på vad du bör tänka på när det är dags att boka festlokal i Trosa.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel