Eventlokaler och konferenslokaler i Eksjö 2024

   Visa 2 resultat  

Stort utbud av eventlokaler och konferenslokaler


Ska ni anordna en företagsfest eller ett företagsevent i Eksjö? Eller söker ni kanske en möteslokal eller konferenslokal i Eksjö? Nedanstående arrangörer av företagsevent och företagsfester välkomnar er och står gärna till er tjänst. Här hittar ni uthyrare av eventlokaler och konferenslokaler i Eksjö. Oavsett om det är en möteslokal för en kick-off eller ett kundevent, eller om det är en eventlokal för annan företagsaktivitet som ni söker, så är lokalfrågan viktig. Lycka till med ert företagsevent.
Oavsett om det är en möteslokal för en kick-off eller ett kundevent, eller om det är en eventlokal för annan företagsaktivitet som ni söker, så är lokalfrågan viktig. Lycka till med ert företagsevent.

Eksjö Stadshotell

Hos oss kan ni fira födelsedag, bröllop, årsdag, student, släktträff eller annan högtid. Vi har lokaler för både det lilla och stora sällskapet.
Eksjö Stadshotell
Stora Torget  EKSJÖ
Tel: 0381-130 20

i närområdet

En pärla vid Uppsjöns strand

Välkommen till ett anrikt wärdshus.
Här finns möjligheter till olika firande och tillfällen.
Sandsjö Wärdshus & Konferens
Wendela Hebbes väg 2  SANDSJÖFORS
Tel: 0380-10 000

Mera Eventlokaler!


Adressregister

Eksjö Stadshotell

Stora Torget
575 31 EKSJÖ

Tel: 0381-130 20
Läs mer >>


En företagsfest i en eventlokal i Eksjö är något som man vill att gästerna ska komma ihåg. Det har alltid varit populärt med eventlokaler för företagsfester då det är dax för kick-off eller andra företagsevent i Eksjö. Det finns eventlokaler för fest eller konferens som passar såväl stora som små företagsevenemang. Se till att ni hittar en passande eventlokal för ditt företagsevent eller kundevent.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel