Eventlokaler och konferenslokaler i Trosa 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Stort utbud av eventlokaler och konferenslokaler

Ska ni anordna en företagsfest eller ett företagsevent i Trosa? Eller söker ni kanske en möteslokal eller konferenslokal i Trosa? Nedanstående arrangörer av företagsevent och företagsfester välkomnar er och står gärna till er tjänst. Här hittar ni uthyrare av eventlokaler och konferenslokaler i Trosa.
Oavsett om det är en möteslokal för en kick-off eller ett kundevent, eller om det är en eventlokal för annan företagsaktivitet som ni söker, så är lokalfrågan viktig. Lycka till med ert företagsevent.

Bomans Hotell

Miljöerna på Bomans är många och fest och bröllop kan praktiskt taget utformas precis som ni vill. Välkomna med er förfrågan.
Bomans Hotell
Östra Hamnplan  TROSA
Tel: 0156-525 00

Eventlokaler i närområdet

Fest och bröllop mitt i Sörmland 

I hjärtat av Sörmland har Öster Malma slott blickat ut över malmasjön i snart 350 år. Med vilt kött från eget slakteri får ni en oförglömlig fest.
Öster Malma
Öster Malma  NYKÖPING
Tel: 0155 246228

Hela hotellet för ert bröllop eller fest

Blommenhof hotell hittar ni i en skogsdunge, endast 2km från Nyköpings centrum. Trots närheten till staden råder en lugn atmosfär och naturlig miljö. Till ert bröllop eller er fest har ni möjlighet att hyra hela hotellet exklusivt för ert arrangemang.
Blommenhof Hotell
Blommenhovsvägen 41  NYKÖPING
Tel: 0155-20 20 60

Alla inom Eventlokaler

Bomans Hotell

Östra Hamnplan
619 30 TROSA

Tel: 0156-525 00
Läs mer >>


En företagsfest i en eventlokal i Trosa är något som man vill att gästerna ska komma ihåg. Det har alltid varit populärt med eventlokaler för företagsfester då det är dax för kick-off eller andra företagsevent i Trosa. Det finns eventlokaler för fest eller konferens som passar såväl stora som små företagsevenemang. Se till att ni hittar en passande eventlokal för ditt företagsevent eller kundevent.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel