Festlokaler med logi i Eksjö 2024

   Visa 1 resultat  

Festlokaler med logi och övernattningsmöjligheter


Festlokaler med logi i Eksjö. Festlokaler och festvåningar med övernattning för både företag och privata evenemang. Ibland är det långväga gäster som behöver logi, ibland är det skönt med övernattning även om du inte är så långt hemifrån. Du hittar festlokaler och festvånginar med logi och möjlighet att sova över i olika prisklasser och inriktningar från restauranger och företag som hyr ut festlokaler i Eksjö. Besök deras hemsidor för att se olika festlokalserbjudande med logi i Eksjö.
Du hittar festlokaler och festvånginar med logi och möjlighet att sova över i olika prisklasser och inriktningar från restauranger och företag som hyr ut festlokaler i Eksjö. Besök deras hemsidor för att se olika festlokalserbjudande med logi i Eksjö.

Eksjö Stadshotell

Hos oss kan ni fira födelsedag, bröllop, årsdag, student, släktträff eller annan högtid. Vi har lokaler för både det lilla och stora sällskapet.
Eksjö Stadshotell
Stora Torget  EKSJÖ
Tel: 0381-130 20

i närområdet

Mera Med logi!


Adressregister

Eksjö Stadshotell

Stora Torget
575 31 EKSJÖ

Tel: 0381-130 20
Läs mer >>


En god natts sömn efter en underbar festkväll kan vara välbehövligt. Det ger dessutom kraft till nästa dags utmaningar. Annordnar du en fest där en del av gästerna har en bit att åka så kan det vara ett mycket bra alternativ att hitta en festlokal med logi i Eksjö. Det uppskattas av gäster och underlättar så att man inte behöver tänka på bilen eller vem som ska köra. Lycka till med er festplanering och vi hoppas ni hittar en bra festlokal med övernattningsmöjligheter.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel